Sähäkkä ja tunnelmallinen sprinttiviesti 

Helsingin Kampissa 8.4.2022 klo 19

Lyhyesti

Stadiviesti on sähäkkä suunnistuksen sprinttiviesti, jossa osuuspituudet ovat nopeimmilla alle 10 minuuttia ja tapahtumapaikka Helsingin ytimessä, Kampissa. Maasto koostuu Marian sairaalan mielenkiintoisesta miljööstä ja sitä ympäröivästä korttelista. Luvassa on kovaa vauhtia, haastavia reitinvalintoja sekä sähäkkää suunnistusta.

 Tapahtuma alkaa klo 19.00 kaikkien sarjojen yhteislähdöllä. 

Sarjat 

Sekasarja neljä osuutta, kaksi henkilöä

Joukkueeseen kuuluu kaksi henkilöä. 4 osuutta (ei ikä-, seura- tai sukupuolirajoituksia), molemmat henkilöt juoksevat kaksi kertaa. Tämä on loistava sarja kaveriporukoille, pariskunnille ja kaikille, jotka haluavat haastavat radat ja rennon meiningin. 

 

H/D18, H/D21, H/D45, H/D60 ja H/D70 neljä osuutta

Joukkueeseen kuuluu kaksi henkilöä, joista vähintään toinen on nainen. Molemmat juoksevat kaksi kertaa. Sarjassa H/D18 joukkueen jäsen saa kuulua enintään sarjaan H18 tai D18. Sarjojen H/D18 ja H/D21 osanottajan tulee kilpailuvuonna täyttää vähintään 14 vuotta. Sarjojen H/D45, H/D60 ja H/D70 joukkueen jäsenen tulee olla iältään vähintään sarjan nimen määritysten mukainen.

Katso video

Miksi lähteä mukaan?

Hyvä tunnelma

Lyhyet osuudet ja haastava ympäristö takaavat, että tunnelma on sähäkkä. 

Huippuunsa viritetyt radat

Huippusuunnistajat ja kuntoilijat samoilla radoilla nopeatempoisessa pariviestissä.

Haastava maasto

Marian sairaalan sokkelot ja Baanan alueen korttelit tarjoavat haastetta ja vauhtia joka solulle muureista maitohappoon. 

"Koe sprinttiviestin jännitys ja sähäkkyys kavereiden kanssa"

Radat 2019

EnglishFinnish