Kaksiosainen sprinttisuunnistustapahtuma

Helsingin Torkkelinmäessä 8.4.2023

Lyhyesti

Sarjat kaikille

Kaikille jotain. Kilpasarjat nuorista varttuneempiin. Ja jos kilpailu ei ole juttusi, niin avoimet sarjat tarjoaa huippulaadukkaan urbaanin suunnistuselämyksen Helsingin ytimessä ilman eksymisriskiä. 

Helppo tulla ympäri Suomen

Junalla, bussilla tai omalla autolla. Helsinkiin on helppo tulla jokaisesta Suomen kolkasta. Parkkipaikkoja riittää ja juna-asemalta on parin kilometrin vaellus pelipaikoille.

Kaksi starttia saman päivän aikana

Stadisprintissä pääset maastoon kaksi kertaa: aamupäivällä klo 10 sekä iltapäivällä klo 13.30.

Urbaani maasto keskellä kylää

Urbaani ja moniulotteinen maasto Kallion ja Sörnäisten ytimessä. Katri Valan puisto, Kallion kirkko ja suuret korkeuserot takaavat haastavan ja laadukkaan haasteen heti kevään alkuun. 

Hyvä tunnelma ja kova taso​

Tule katsomaan, kun Suomen parhaat sprintterit kilpailevat keskellä urbaania Helsinkiä. Haasta samalla itsesi laadukkaile radoille ja nauti kaupunkisuunnistuksen hyvästä tunnelmasta.

Laadukas kartta uusilla kuvausohjeilla

Stadisprintin kartat on Jukka-Pekka Seppäsen ja Antti Vainion käsialaa, joilla on juostu useita Helsinki Night Challenge tapahtumia vuosien aikana. Keväällä 2023 Suomen ykkösrivin sprinttikartoittaja Tommi Hakuli on tuonut kartat nykyaikaan ja luvassa on moderni, selkeä ja laadukas sprinttisuunnistuskartta aivan Helsingin kantakaupungin ytimessä.

Alla karttapaloja uudesta kartasta ja kilpailualueen vanhat kartat.

Katso video

"Suomen urbaanein suunnistustapahtuma"

EnglishFinnish